Monday, August 29, 2011

Millau...

... viatdkti nainud olen, aga juurde veel ei ole joudnud. Lahja igatahes ei tundunud.

Eilse paeva iseloomustuseks tuleb google pildiotsingusse toksida "Gorges de la Borne". Paev kokkuvotvalt: palju fotosid ja tousumeetreid ning vahe kilomeetreid.

Tana tuleb pildiotsingusse taguda: "Gorges du Tarn". Yle 80km suu ammuli rattasoitu.

Ilm on parast Grenoble't olnud ilus. Valence kandis oli lausa tugev taganttuul. Orgudes pysivat tuulesuunda pole onnestunud maarata. Tanane oo oli maru kylm. Ookylma paris vist ei olnud, aga 10mila meeleolu kippus kyll tulema. Mytsid, kindad - taismang, aga ikka on hambaplagin nii vali, et magada ei saa. Korgust oli umbes 1000 m.y.m.

Le Killerouix-Mustukée de France sai ka vahepeal alistatud. Sellest on yks pilt - silt, kus tousu alguses tehakse asjad selgeks.

Yldiselt selle pooleteise paeva jooksul inimesi ei nainud. Ainult lambad, lehmad, sisalikud, maod ja pinnalaotused oravatest asfaldil.






6 comments:

  1. Mnjah, vähe sellest, et tõusunurk 8%, sealjuures on tegemist negatiivse tõusunurgaga! Hästi paned, ämblikmees-rattur! Tuul takast, igatahes! :P

    ReplyDelete
  2. Ja muidugi on rõõm näha, et sinu ettevõtmisel on niipalju järgijaid! Võiks lausa öelda, et karjade kaupa.

    ReplyDelete
  3. Viaduc de Millau linnulennult: http://www.youtube.com/watch?v=PbQc5QgH4Ws

    ReplyDelete
  4. Grammatikamaniakina pean ma ära mainima, et "Mustukée" lõpus olev lisa-e näitab, et tegu on naissoost sõnaga ja seega peab artikliks olema "La".

    ReplyDelete
  5. Jyrgen, aitah! Ma paari tunni jooksul motisklesin(selliste asjade yle aega moelda mul on!), et kas panna la voi le. Kuna le tundus olevat sagedasem, siis panin selle :-)

    ReplyDelete
  6. Miks negatiivne? Rattur on ju suunaga yles? :-P

    ReplyDelete