Sunday, August 21, 2011

Über dejavu ja 100°C

Lopuks on ilm viisakas lainud. Ikka vaga viisakaks - yle +30ne ja pilvi pm pole. Hetkel veel vaga ei kurda. Rattasoidu ajal laks kyll vesi keema, aga see kaib asja juurde.

Eile oli peamiselt spordipaev - palju kilomeetreid suhteliselt vahe turismi. Ohtu taas mingis tohutusuurel kampingplatsil. Sain tuttavaks yhe saksa perekonnaga. Ysna tyypilised sakslased,aga huvitav ikka.

Tana kyttis taiega. Nagu ikka: algul oli rahvas jahe, siis kyttis kuumaks jne.

Omamoodi dejavu oli Tulnuka filmist tseen kuidas oss oma uut autot naitas. Tana oli tapipealt sama kaader yhes pentsukas. Indrek Talmaal oli isegi burgerikaste samamoodi loua otsas. Tagusid jalaga rehvi ja arutasid mis head noore pere laenu eest veel saaks.

Taielik überdejavu tabas mind 10km enne Leutkirchenit,kus praegu olen. Keerasin mingisse pensukasse sisse lootuses vahe viisakama skaalaga kaardilt valja lugeda kampingplatse vms. Loomulikult oli koik kiletatud ja mingit lisainfot ei saanud. Akki naen enda ees jube tuttavat wc silti. Siis koitis, et tapselt samas kohas oli hr Karneriga 2007 aastal, kui Davosi laagrisse laksime. Ju kangastus "WC"nii tugevadti mallu kuna see oli esimene peatus parast Muncheni lennuvaljalt lahkumist.

Lahen telefoni laadima.

Piltidel Donau ja vaade Bismarkumi(vms) otsast Augsburgile.

Wikipedia, kas Ingolstadtis on Audi tehas? Selles linnas kasvas viisakate Audide protsent hyppeliselt.



1 comment:

  1. Jep, wikist: The company is headquartered in Ingolstadt.
    Production locations:
    Germany:
    Ingolstadt & Neckarsulm
    Hungary: Győr
    Belgium: Brussels
    China: Changchun
    India: Aurangabad
    Brazil: Curitiba

    ReplyDelete