Friday, August 19, 2011

Võtab ropendama

Kuradi p.....@%*&@*%*#&#*%/-&+&&(&+-%/*#&#/%/-%+&&+/%*#*@*-&+(%
Lisaks et tsehhid on suurimad joodikud, on nad ka yle prahi rattavargad. Minu ratas on alles, aga moodunud oo ei lahe meeldivamate kilda.

Olin Karlovy Vary lahedal kampingus moned tunnid saanud magada, kui arkasin rattaluku alarmi peale. Algul laks moned sekundid aru saada mis toimub, siis moned, et telgist valja saada, aga kui valja sain, ei nainud enam kedagi. Lukk oli puruks ja yyrgas ning ratas onneks alles. Siis tuiasin mooda kampinguala, et mingit tonti leida, et ratas siseruumidesse viia. Seda leidmata votsin ratta pm telki sisse. Vahepeal kuulsin veel kuidas kaks autot paarikumneminutilise vahega kuskil eemal ara soitsid.

Hommiku selgus, et kadunud rattaid on vist 4. Abiks ikka.
Moned jaid veel platsile alles ja hetkel tundub et neil tuleks tanada alarmi, kuna parast seda panid tyybid leekima.

Et i-le rasvane tapp panna, siis hakkas padukat tulema. Selle auks lubasin politsei ara oodata ja moned tunnistused anda. Hetkel tundub, et vihm jaab enne jarele, kui politsei kohale jouab. Edasine plaan on minna tagasi Karlovy Vary, et uus lukk leida. Kui seda esimese tunniga ei leia, panen Saksamaa poole leekima ja akki onnestub Chebist uus lukk saada. Hetkel tundub, et muud vaga ei aksepteeri, kui ainult alarmiga.

Vitamiin^3, raisk!



3 comments:

  1. No see on küll kuri lugu! Ma saaks aru, et ööbid kuskil maanteekraavis, aga et ka kämpingus on röövlid (või isegi suurema tõenäosusega?!), siis seda hullem tšehhidele! sa oled ju ometi oma rahuliku une eest seal maksnud??! Nõua raha tagasi + kompensatsioon.

    ReplyDelete
  2. Tere, Maailmarändur!
    Ära lase tshehhide tempudel ennast rööpast välja lüüa! Täpselt 20 aastat tagasi läks eestlastel sealsamas Karlovy Varys ka kehvasti ja tshehhist konksumees tuli MM-ajaloo esimeseks lühiraja maailmameistriks. Kuid paar päeva hiljem oli pidu ka sinimustvalges leeris. Küllap läheb ka Sul edaspidi Tshehhimaal hästi, egas' nad kõik ka vargad ole! Hoian pöialt!
    Sixten

    ReplyDelete
  3. Tere, Sixten! Maailmaränduri ametist on asi kaugel. Aga muidu on Sul õigus. Üks negatiivne vahejuhtum võib tekitada arvamuse kogu rahva kohta, mis pole kindlasti õige. Ega Põhjamaades eestlastest ka suurt paremini ei arvata. See selleks. Igatahes õnnitlused võimsa saavutuse aastapaeval!
    Tervitustega,
    tuul tagant

    ReplyDelete